KAportal Veliko karlovačko srce - u prepunom Domu Zrinski Karlovčani prikupili 20 tisuća kuna na humanitarnom koncertu "Njima na dar" | Karlovački informativni web portal

Veliko karlovačko srce – u prepunom Domu Zrinski Karlovčani prikupili 20 tisuća kuna na humanitarnom koncertu “Njima na dar”

foto: udruga Jak kao Jakov

Karlovčani su još jednom pokazali svoje veliko srce i spremnost da pomognu onima kojima je to najpotrebnije. Na tradicionalnom koncertu udruge Jak kao Jakov “Njima na dar”, koncertu koji se održava upravo na Jakovljev rođendan, ove godine posjetitelji su možda i nadmašili sami sebe. Jer, svake godine Dom OSRH Zrinski ispunjen je do posljednjeg mjesta, ali činilo se ove subote da se u dvoranu natiskalo i još više ljudi nego što službeno ima mjesta.

Pokazali su to i rezultati, jer prodajom ulaznica i raznih suvenira udruge, prikupljeno je gotovo 20 tisuća kuna za male bolesnike – točan iznos je 19.985,00 kuna.

Puno dobre zabave, plesa i pjesme, pružili su im sve popularnija mlada hrvatska pjevačica Mia Dimšić, također sve popularniji mladi pop bend Buđenje te lokalne snage koje glazbeno nisu nimalo zaostajale – klapa Carolo, Coollins, Dječji zbor i zbor mladih Iskrice te Zbor Osnovne škole Švarča.

  • KAportal.hr

  • Odgovori