KAportal Veliko čišćenje? Gradonačelnik Ogulina od svih direktora gradskih tvrtki i ravnatelja ustanova zatražio da stave mandate na raspolaganje | Karlovački informativni web portal

Veliko čišćenje? Gradonačelnik Ogulina od svih direktora gradskih tvrtki i ravnatelja ustanova zatražio da stave mandate na raspolaganje

Nedavno izabrani gradonačelnik Ogulina Dalibor Domitrović (SDP) danas je sve direktore gradskih tvrtki i ravnatelje ustanova zatražio da stave mandate na raspolaganje.

Danas je s njima održao radni sastanak a kako bi ga detaljnije upoznali sa stanjem u tvrtkama kojima su na čelu.

– Na radni sastanak bili su obvezni donijeti ustrojstvene akte, sistematizaciju radnih mjesta i njihovu popunjenost, sastav nadzornih odbora, upravnih vijeća i drugih tijela upravljanja, te rješenja o imenovanjima, sve sa imenima i prezimenima, kao i rokovima trajanja mandata, rekao je za KAportal dogradonačelnik Daniel Vukelja.

  • Na sastanak su došli predstavnici Vodovoda i kanalizacije, Stambeno komunalnog gospodarstva, Ivanine kuće bajke, Turističke zajednice Grada Ogulina, Radio Ogulina, Javne vatrogasne postrojbe, Gradske knjižnice i čitaonice, Pučkog otvorenog učilišta, te Poslovne zone i Dječjeg vrtića “Bistrac”.

    – Gradonačelnik Domitrović od svih je zatražio da daju svoj mandat na raspolaganje, a nakon što to učine razmotrit će stanje u svakom poduzeću i ustanovi, te utvrditi tko može, a tko ne može ostati na svojoj funkciji, rekao je Vukelja.

    Podsjetimo, Domitrović je na proteklim lokalnim izborima prekinuo HDZ-ovu vladavinu gradom Ogulinom koja traje od neovisnosti a s obzirom da je osigurao i većinu u Gradskom vijeću može se u gradu podno Kleka očekivati “veliko čišćenje” HDZ-ovih kadrova i dolazak novih ljudi na čelne pozicije.

    KAportal.hr

  • Odgovori