KAportal Velik broj Karlovčana došlo na otvaranje KTC-a na Švarči - investicija do 6,5 milijuna eura donijela 50 novih radnih mjesta FOTO GALERIJA | Karlovački informativni web portal

Velik broj Karlovčana došlo na otvaranje KTC-a na Švarči – investicija do 6,5 milijuna eura donijela 50 novih radnih mjesta FOTO GALERIJA

– Nakon sedam mjeseci izgradnje imamo novi trgovački centar. Krenuli smo od zelene livade i došli smo do ovog objekta. Nakon četiri godine podstanarstva u Karlovcu, odlučili smo da je vrijeme da napravimo vlastiti prostor i da u njemu našim potrošačima pružimo nešto više. KTC nije samo trgovina, to su i ugostiteljstvo i prodaja goriva kroz benzinske pumpe i svakako prodaja poljoprivrednih repromaterijala i zaštitnih sredstava kroz naše poljoljekarne, rekao je Ivica Katavić, predsjednik Upravnog odbora KTC-a, križevačke tvrtke koja je u novi objekt na Švarči investirala čak 6,5 milijuna eura.

Kako je dodao, kad se planira ovakva investicija onda se i mora dugo planirati. Uz supermarket, novi KTC ima i restoran i poljoljekarnu, ali i benzinsku crpku za čiju su se gradnju odlučili unatoč tome što se preko puta nalazi crpka Tifon.

– KTC je firma koja nikad nije napadala konkurenciju, ali izlazimo na tržište kvalitetno i samouvjereno. Jedan paket naših usluga je i benzinska pumpa, tako da nismo gledali gdje se nalaze druge pumpe, nego da ljudi i tu našu uslugu imaju u Karlovcu. KTC ima 27 objekata u 25 gradova, uglavnom sjeverozapadne Hrvatske, ovaj u Karlovcu je najjužniji, dodao je Katavić.

 • Na otvorenje novog trgovačkog centra pristigao je velik broj građana koji su unatoč lošem vremenu i susnježici i preko sat vremena čekali na otvorenje, a pljeskom su pratili govornike koji su se redali prije rezanja vrpce. Koliko je ova investicija bitna KTC-u, ali i gradu Križevcima otkud KTC potječe i Koprivničko – križevačkoj županiji, pokazuje i to da su u Karlovac stigli križevački gradonačelnik Mario Rajn i župan Darko Koren. Obojica su pohvalili KTC kao društveno odgovornu tvrtku, a KTC je to odmah pokazao i Karlovčanima doniravši Dječji vrtić Četiri rijeke s pet tisuća kuna.

  – KTC nikada nije bio u blokadi, niti ostao nikome dužan od radnika, izvođača, lokalne samouprave i države. Gradeći porodičnu firmu morate imati i poseban osjećaj odgovornosti. Ja sam ga nosio iz Dalmacije, iz jednoga sela kod Imotskog gdje sam nosio riječi svoje majke u srcu: “Dabogda sine da se nikad ne vratio, ako se vratiš a da nas osramotiš”, rekao je u svom, pomalo i emotivnom govoru Ivan Katavić, osnivač i vlasnik KTC-a.

  Cijelu investiciju pohvalio je i gradonačelnik Karlovca Damir Mandić te rekao da su sve gradske službe bile maksimalno angažirane da pomognu investitoru.

  Supermarket nudi bogat asortiman prehrambene robe, s posebnim naglaskom na dnevno svježe meso, mlijeko i mliječne proizvode, delikatesnu robu, te dnevno svježe voće i povrće. U ponudi će biti i odličan izbor pića, čistila, kozmetike, kućnih potrepština, tehničke robe (televizori, računala, informatička oprema, bijela tehnika i drugo). Radno vrijeme supermarketa bit će svaki dan od 7 do 21 a nedjeljom od 7 do 14 sati.

  Poljoljekarna će nuditi sredstva za zaštitu bilja, mineralna i organska gnojiva, sjemensku robu i sadni matrijal, profi supstrate i zemlju za cvijeće, stočnu hranu, opremu za navodnjavanje, opremu za podrumarstvo i vinogradarstvo, te alate za primjenu u poljoprivredi. Prodajno osoblje je educirano za savjetnike i distributere u prodaji sredstava za zaštitu bilja, kako bi svojim kupcima prenijeli što više znanja. Radno vrijeme poljoljekarne bit će od ponedjeljka do petka od 8 do 17 sati a subotom od 8 do 13 sati.

  Benzinska postaja nudit će kvalitetno gorivo uz tradicionalno dobru uslugu. Radno vrijeme bit će će svaki dan od 6 do 22, a nedjeljom od 6 do 20 sati. Restoran i catering u dnevnoj ponudi ima 5 vrsta toplih jela ali i a la carte ponudu, a vrši se i usluga cateringa.

  KAportal.hr

 • Jedan komentar

  1. …Šareni artikal, karton i plastika
   Crven, zelen, žut, kupuj kao lud
   Šareni artikal, lip san ka slika…

  Odgovori