KAportal Večeras svirke u Radićevoj i u Glazbenom paviljonu, promenada pretvorena u galeriju uz čak četiri izložbe | Karlovački informativni web portal

Večeras svirke u Radićevoj i u Glazbenom paviljonu, promenada pretvorena u galeriju uz čak četiri izložbe

Prema trenutačnoj prognozi vrijeme bi se poslijepodne trebalo proljepšati, a za večernje sate planirano je nekoliko zanimljivih događanja u gradu. Svirat će se u Radićevoj ulici i u Glazbenom paviljonu, dok će karlovačka promenada večeras biti pretvorena u pravu foto galeriju uz čak četiri izložbe.

U Radićevoj, kod caffe bara Buksa, u 21 sat kreće svirka dugoreškog benda Đumbus, dok sat vremena kasnije, u 22 sata, u Glazbenom paviljonu, počinje jam session karlovačkih i dugoreških glazbenika, svojevrsni “after party” sinoć završenog PickUp Music Festivala.

Na Promenadi će, pak, osim dobre svirke, posjetitelji moći uživati i u izložbama, njih čak četiri uz 7. Foto dane mladih. Uz dvije retrospektivne izložbe koje pokazuju najbolje fotografije Foto dana mladih od pokretanja 2010. godine do danas te najbolje fotografije s prošlogodišnjeg izdanja ove manifestacije, tu su i izložba “Zvuk” nastala uz festival ArtiKA te atraktivna izložba “City Lights” francuskog volontera u Karlovcu Thea Milleta Ursina.

  • KAportal.hr

  • Odgovori