KAportal Večeras u ŠSD Mladost veliki borilački spektakl "Noć gladijatora", u glavnoj borbi Mihaljević protiv Mahmića | Karlovački informativni web portal

Večeras u ŠSD Mladost veliki borilački spektakl “Noć gladijatora”, u glavnoj borbi Mihaljević protiv Mahmića

U Školskoj sportskoj dvorani Mladost večeras se održava novo izdanje “Noći gladijatora” u organizaciji Kickboxing kluba Old Lion. Spektakl ima i humanitarnu notu jer će dio prihoda od ulaznica biti namijenjen Domu za djecu “Vladimir Nazor”.

Posjetitelje, pak, očekuje 11 borbi, a što se tiče potpune liste u posljednji trenutak je došlo do nekih otkaza pa za dvojicu boraca još nismo uspjeli saznati suparnike, ali organizatori najavljuju da bi trebali osigurati zamjenske suparnike.

Po K-1 pravilima borit će se Tihana Ulaković – Natalija Božić, Luka Mlinac – Dejan Ćosić, Petar Jaman – Danilo Tošić, Muhamet Deskaj – Samir Delić, Mario Jagatić – Milan Stojadinović te u borbi koja je najavljena kao glavna borba večeri Igor Mihaljević protiv Mahmudina Mahmića. U K-1 trebao bi nastupiti i Borna Bilandžić koji čeka suparnika.

  • Najavljene su i četiri MMA borbe, s tim da Philip Šarić čeka suparnika. Potvrđene su borbe Zeba Samuraj – Ante Krokar, Emil Poljak – Milan Nakić i Ivan Erslan – Vlatko Pacelj.

    KAŠonline

  • Odgovori