KAportal Večeras se na Adventu, ali i u Zorin domu čeka Stara godina, očekuje vas puno dobre zabave na obje lokacije | Karlovački informativni web portal

Večeras se na Adventu, ali i u Zorin domu čeka Stara godina, očekuje vas puno dobre zabave na obje lokacije

Pretposljednji dan karlovačkog Adventa donio je zaista raznovrstan program. Počeo je dječjom predstavom “Gdje je nestao poklon?”, nakon čega je uslijedio Božićni kviz koji je donio puno zabave, a najviše znanja pokazao je iskusni Saša Lenuzzi. Glazbeni dio otvorio je nastup Zbora mladih župe Dubovac, uslijedio je odličan jazz u izvedbi Kaplowitz trija, a program je zaključio koncert sve popularnijeg mladog benda Matt Shaft.

Danas je posljednji dan Adventa, s produljenim trajanjem – otvorit će ga u 16:30 priče za djecu koje priređuje Knjiguljica. U 17 sati nastupa Fortitudo Dei, u 18 sati Skitnice, a u 20 sati Toni Janković i 4 Town bend koji čine bivši članovi Divljih jagoda, Daleke obale i Filma. U 22 kreće nastup Riversa koji će potrajati do 1 ujutro.

A, Staru godinu tradicionalno će dočekati i u Zorin domu. Na rasporedu je spektakularno natjecanje popularnih Lutalica u interpretaciji svevremenskih hitova hrvatske dance scene. Hoće li biti uspješniji natjecatelji JotoVanja ili OnomatoPeđe? Provjerite u Zorin domu, nakon čega vas čeka domjenak i glazbena zabava uz bend Black And White.

  • Od ostalih događanja u gradu najavljujemo i finalni dan Božićnog malonogometnog turnira registriranih klubova. U ŠSD Mladost utakmice se igraju već od 14:30, a finale je predviđeno za 19:45.

    KAportal.hr

  • Odgovori