KAportal Večeras u Radićevoj priče kod Knjiguljice pa crtanje za klince, a rock i izložbe za sve kod Bukse, u dvorani "Jalta, Jalta" | Karlovački informativni web portal

Večeras u Radićevoj priče kod Knjiguljice pa crtanje za klince, a rock i izložbe za sve kod Bukse, u dvorani “Jalta, Jalta”

Kultura i zabava večeras će opet “okupirati” Radićevu, a današnjoj “Okupaciji Radićeve” pridružila se i Knjiguljica koja svojim zanimljivim programima za najmlađe također već dugo oživljava središnju gradsku ulicu. Danas u 19 sati ispred Knjiguljice su na rasporedu “Ulične priče”, a nakon njih mališani su pozvani na stalno mjesto “Okupacije” kod Bukse i Straže, gdje ih čekaju krede za boju s kojima mogu crtati po asfaltu, možda i baš ponešto iz priča koje će čuti u Knjiguljici. U okviru “Okupacije Radićeve” bit će postavljena i izložba fotografija Mladena Valjka te likovnih radova Roberta Katavića koji će stvarati i novo djelo tijekom večeri. Svirat će rock bend Nos Tress.

U ŠSD Mladost, pak, večeras gostuje jedan od najslavnijih hrvatskih mjuzikala svih vremena “Jalta, Jalta”. Nedavno je proslavila 200. izvedbu. Početak je u 21 sat.

Koncertirat će se i u Zorin domu, gdje će koncert održati polaznici 4. Hrvatske flautističke akademije, s početkom u 20 sati.

  • KAportal.hr

  • Odgovori