KAportal Večeras prva ljetna "okupacija Radićeve" uz bogat program, nakon toga žestoka svirka na Maloj sceni HD | Karlovački informativni web portal

Večeras prva ljetna “okupacija Radićeve” uz bogat program, nakon toga žestoka svirka na Maloj sceni HD

Civilna “okupacija Radićeve” koja je prošle godine u više navrata središnju karlovačku ulicu, danas nažalost zapostavljenu, pretvorila u veliku pozornicu kulture i zabave mladih, nastavlja se i ove godine, a prvo ljetno izdanje na rasporedu je upravo večeras.

S početkom u 20 sati u Radićevoj kreće zanimljiv program koji će spojiti glazbu, slikarstvo i fotografiju. Glazbeni gost je karlovački bend Carlstadt Acoustic Trio, koji čine gitaristi Martin Vlašić i Goran Valentić te pjevačica Zrinka Luketić. Posjetitelji Radićeve ulice moći će razgledati i izložbu fotografija Dore Jurinčić pod tematskim nazivom “DO RAdosti fotografijom”, a koja kroz 20 fotografija prikazuje harmoniju čovjeka i prirode.

Tu je i likovni kutak, u kojem će svoje radove izložiti mlada Karlovčanka Irma Matan, koja će tijekom večeri raditi i na svom novom djelu.

U kasnijim večernjim satima, točnije u 23 sata, kreće žestoka svirka na Maloj sceni Hrvatskog doma. Neposredan povod je promocija albuma prvijenca karlovačke hardcore skupine Treaviit, kojoj u goste dolaze i prijatelji iz Duge Rese i Slovenije. Svirku će u 23 sata otvoriti dugoreški bend March ör Die. U ponoć sviraju slavljenici, Treaviit, koji će predstaviti album naziva B.R.I.J.E.Š., a nakon njihove svirke, oko 1 sat iza ponoći, na stejdž izlaze i gosti iz Slovenije, bend Sarcom iz Metlike.

Oni koji su skloni laganijoj rock glazbi, mogu u Pubu D poslušati nastup dueta Jan & Kole.

KAportal.hr

  • Odgovori