KAportal Večeras premijera Karlovačke plesne reprezentacije, u subotu pretpremijera nove predstave Peđe Gvozdića | Karlovački informativni web portal

Večeras premijera Karlovačke plesne reprezentacije, u subotu pretpremijera nove predstave Peđe Gvozdića

Nakon uspjeha postignutog predstavom “Mystery”, Karlovačka plesna reprezentacija večeras u 20 sati u Zorin domu će premijerno izvesti svoju drugu plesnu predstavu – “Nuspojavus”.

“Nuspojavus” je magična psihoterapija koja nastaje kad sve ostalo zakaže. To je čarolija, tajanstvena terapija pokretom, terapija plesom. Svi prikazani likovi imaju neki oblik problema, anksioznost, narcisoidnost, manjak samopouzdanja, napadaje panike… Realne probleme s kojim su se suočavali ljudi kroz povijest i s kojima se svi ponekad susrećemo. Nuspojavus nam pomaže da se suočimo s njima.

U predstavi plešu Petar Bijelić, Azra Gorić, Katarina Jelenčić, Goran Koprenica, Željka Kostanjšek, Lucija Majetić, Viktorija Paljug, Jasna Pribanić, Ivana Rumenović-Novinić i Petra Sanković. Kostimografija je djelo Morane Petrović, a scenografija Milana Pavića.

  • Oni koji propuste premijeru, “Nuspojavus” će moći pogledati i u subotu 11. svibnja, također u 20 sati.

    A, Vikend matineje ove subote i nedjelje donose pretpremijeru nove predstave u režiji Peđe Gvozdića – “Korak po korak”, a na tekst Petre Cicvarić. Predstava se bavi temom očuvanja okoliša i ekologije, a cjelokupna scenografija i kostimi iskorišteni su i izrađeni od prijašnjih predstava, kako bi se ukazalo  na važnost recikliranja i prenamjene materijala. U predstavi igraju Lovorka Trdin i Andro Damiš, a važno je napomenuti da je predstava besplatna, ali potrebno je rezervirati i podignuti ulaznice.

    Predstava je na rasporedu u subotu i nedjelju u 11 sati.

    KAportal.hr

  • Odgovori