KAportal Večeras kod Karlovčanke dolazi sv. Nikola, otvara se nova izložba, ima svirki, kvizova, a i matematike! | Karlovački informativni web portal

Večeras kod Karlovčanke dolazi sv. Nikola, otvara se nova izložba, ima svirki, kvizova, a i matematike!

Ispred Karlovčanke danas je tradicionalni dolazak sv. Nikole za svu djecu grada. Kao i uvijek bit će popraćen i zanimljivim programom za mališane, koji danas mogu pogledati popularnu predstavu Gradskog kazališta Zorin dom “U potrazi za slovom R” te poslušati nastup Dječjeg zbora Zorica. Početak programa je u 17 sati.

Po prvi puta Karlovac je domaćin Večeri matematike u organizaciji Hrvatskog matematičkog društva. Riječ je o skupu interaktivnih radionica koje potiču izgradnju pozitivnog stava učenika prema matematici. Radionice će voditi učenici, pod nadzorom nastavnika. Organizatorica Večeri matematike je nastavnica matematike Sanja Brajnović. Početak je u 18 sati.

U Knjižnici za mlade u 19 sati otvara se izložba fotografija povodom 18 godina postojanja Atletskog kluba KA Tim. Fotografije će prikazati ovo razdoblje i sve što je u njemu ostvareno, a izložba se može razgledati do 22. prosinca.

  • Ljubitelji kviza i ovog četvrtka mogu odigrati Pub kviz Diplomac koji priređuje Dražen Cukina, a održava se u Studentskom centru s početkom u 19 sati.

    Na kraju, kako smo već i pisali, vraćaju se stalne svirke u Pubu D (Drmeš) u Šebetićevoj ulici. S početkom u 21 sat prvu svirku u novom ciklusu održat će Rivers Band.

    KAportal.hr

  • Odgovori