KAportal Večeras kazališna predstava, rock svirka u Papasu i "ludi" party do zore na Maloj sceni HD | Karlovački informativni web portal

Večeras kazališna predstava, rock svirka u Papasu i “ludi” party do zore na Maloj sceni HD

Nakon niza lijepih i gotovo ljetnih dana, pred nama je kišan vikend. Oni koji će u večernji izlazak zato će moći pronaći ponešto za sebe u Zorin domu, Papa’s baru i na Maloj sceni Hrvatskog doma.

U Gradskom kazalištu Zorin dom u 19 sati na rasporedu je predstava “Fantazija”, lutkarska čarolija u kojoj će jednako uživati djeca i odrasli. “Fantazijom” su na hrvatsku kazališnu scenu vraćene marionete te “marionetski most” koji trenutačno ne njeguje niti jedno hrvatsko kazalište. Predstava je zajednički rad profesionalne ekipe koju čine Giulio Settimo, Nino Pavleković, Vanja Gvozdić, Katarina Arbanas i Nenad Pavlović, koji su na njoj predano radili pola godine. Rezultati su, svakako, opravdali uloženi trud. Uz njih, u predstavi glume i Katarina Strahinić i Goran Glavač.

Ljubitelji rocka zasigurno će uživati u Papa’s baru, gdje sviraju The Stack Shots, već prokušani karlovački glazbenici, koji svojim bogatim repertoarom sve češće bivaju dragi gosti diljem Hrvatske, a večeras će opet zasvirati za sugrađane.

  • Napokon, na Maloj sceni Hrvatskog doma gostuje jedan od najpopularnijih i “najluđih” partyja u Hrvatskoj – “Dance Hard” DJ Kneže, kultni zagrebački party, ponovno je u Karlovcu, a zabava će potrajati sve do sitnih jutarnjih sati. Ipak, vrijedi požuriti jer do ponoći je upad besplatan (nakon ponoći cijena ulaznice je 20 kuna).

    KAportal.hr

  • Odgovori