KAportal Vatrogasni pomladak DVD-a Belavići, mališani od 6-12 godina, u dva dana osvojili dva turnira | Karlovački informativni web portal

Vatrogasni pomladak DVD-a Belavići, mališani od 6-12 godina, u dva dana osvojili dva turnira

U svakom sportu, pa tako i u vatrogastvu puno pažnje potrebno je posvetiti pomladku. U DVD-u Belavići uložili su puno truda i kontinuiranim radom stvorili ekipu malih vatrogasaca na koju doista mogu biti ponosni. Naime, njihova vatrogasna mladež na natjecanjima za djecu od 6-12 godina u dva dana osvojila je dva turnira, što su doista odlični rezultati.

Na natjecanju u Starim Selima koje je organizirano povodom završetka školske godine, za mladež s područja Grada Duge Rese, a na kojem su nastupile ekipe DVD-a Stara Sela, Belavića i OŠ Ivan Goran Kovačić, osvojili su prvo mjesto. Uspjeh i dobra koncentracija pratili su ih i dan kasnije na Kupu „Paurija“ održanom u Dubravcima, gdje su u jakoj konkurenciji, okupilo se 16 muških i 7 ženskih ekipa, ponovno bili uspješni i osvojili prvo mjesto i zasluženi pehar.

– Našu ekipu čini petnaestero djece u dobi od 6 do 12 godina i svi smo jako sretni zbog uspjeha koji smo ostvarili. U nedjelju 18. lipnja idemo na natjecanje u Barilović, gdje se po prvi puta organizira Memerijal Josip Spudić, u spomen na dugogodišnjeg predsjednika tamošnjeg vatrogasnog društva, a gdje će se također održati natjecanje za najmlađe vatrogasce na kojem će se okupiti oko 150 mališana. Nadamo se ponovno odličnom nastupu i osvajanju pehara – ispričao nam je Josip Dobrinić, dugogodišnji vatrogasac i voditelj vatrogasne mladeži.

Držimo im palčeve, zajedno s njihovim roditeljima, kako bi im se želje i ostvarile.

KAportal.hr

  • Odgovori