KAportal Vandalizam na obali Mrežnice: Na dugoreškom gradskom kupalištu devastirani "sunčanici", policija traži počinitelje | Karlovački informativni web portal

Vandalizam na obali Mrežnice: Na dugoreškom gradskom kupalištu devastirani “sunčanici”, policija traži počinitelje

Na dugoreškom gradskom kupalištu, netko očito vrlo neodgovoran je svoje frustracije ispucao uništavanjem „sunčanika“ koji su i te kako zanimljivi kupačima, a osobito mališanima kojima osiguravaju ugodan hlad.

Vandalizam je nažalost često prisutan u gradu na Mrežnici, kako uostalom i u drugim sredinama, no baš zato valja poduzeti sve da se ovakvi i slični događaji spriječe i preveniraju, a u tome osim policije moraju sudjelovati i sami građani.

– Uništeni „sunčanici“ na gradskom kupalištu čin su vandalizma i neodgovornog ponašanja nekih građana, a o događaju smo obavijestili i policiju. Tijekom današnjeg dana obavit će se popravak sunčanika, ali molimo građane da se prema gradskoj imovini, koja je i imovina svih stanovnika Duge Rese ponašaju kao prema vlastitoj, kako bi nam svima što dulje bila na korištenje i uživanje, poručili su iz dugoreške gradske uprave.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori