KAportal Valentinovo u Dugoj Resi - Crveni križ uz akciju kontrole tlaka i šećera podijelio stotine poklončića s ručno izrađenim srcima | Karlovački informativni web portal

Valentinovo u Dugoj Resi – Crveni križ uz akciju kontrole tlaka i šećera podijelio stotine poklončića s ručno izrađenim srcima

Djelatnici dugoreškog Gradskog društva Crvenog križa održali su redovnu akciju besplatnog mjerenja tlaka i kontrole šećera u krvi, ali je današnja aktivnost ipak bila posebna.

Naime, povodom obilježavanja Valentinova za sve koji su sudjelovali ili su se slučajno zatekli ispred kina u vrijeme trajanja akcije, volonteri i članovi „Dnevnog boravka 60+“ pripremili su posebne poklone, ručno izrađena i oslikana srca.

Proteklih tjedana, uz ugodno druženje u „Dnevnom boravku“ vrijedni i uporni korisnici uz potporu djelatnica Crvenog križa, izradili su stotine oslikanih, unikatnih srca i danas ih podijelili svojim sugrađanima.

  • Na ovaj način osim promoviranja rada društva i volonterizma, zapravo su na Dan ljubavi i zaljubljenih, odaslali još jednu vrlo važnu poruku. Za zdravo srce, uz kvalitetnu prehranu i tjelovježbu, potrebna je i ljubav.

    Kontrolu tlaka i šećera tijekom dva sata trajanja akcije obavilo je pedesetak Dugorešana.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori