KAportal Uznemirujuća snimka: Bezumno mlatio psa i vikao da će ga ubiti, postupala policija i privela ga | Karlovački informativni web portal

Uznemirujuća snimka: Bezumno mlatio psa i vikao da će ga ubiti, postupala policija i privela ga

Facebook/Diana Primožić Kukuruzović

Facebookom se širi uznemirujuća snimka, navodno iz Postinja Donjih ili Muća, na kojoj muškarac uz psovke zlostavlja svoje pse.

Muškarac na početku snimke štapom tuče dva psa u prtljažniku automobila, a potom jednog od njih i baca iz automobila.

Tortura se nastavlja i nakon što su psi izbačeni iz automobila. Muškarac ih na travi udara nogom uz povike “mrš, ubit ću te”. Užasno je i što se na snimci čuju i drugi muškarci koji se smiju dok zlostavljač nemilice mlati psa.

 • Iz snimke se može zaključiti da je muškarac namlatio životinju jer su mu izgrizle instalacije u unutrašnjost prtljažnika. Dok ga nemilice tuče, jadan pas cvili i podvlači se pod automobil. Potom ga muškarac ponovno izvlači i nastavlja s torturom.

  Policija provjerava dojavu

  Iz Policijske uprave splitsko-dalmatinske kazali su nam ranije da su dobili prijavu o zlostavljanju psa na području Postinja Donjih ili Muća. “Dobili smo i nekoliko desetaka slika te smo sve proslijedili nadležnoj policijskoj postaji koja provjerava navode”, rekli su nam iz policije.

  U večernjim satima su iz potvrdili da je doveden muškarac koji se dovodi u vezu sa snimkom mučenja životinja objavljenom na društvenim mrežama te da slijedi kriminalističko istraživanje.

  Upozoravamo, snimka koju možete pogledati OVDJE je vrlo uznemirujućeg sadržaja i gledate ju na vlastitu odgovornost.

  Vijesti.rtl.hr

 • Odgovori