KAportal UŽIVAJTE S NAMA: RTLplay – bilo gdje i bilo kad uz kanale RTL-a! | Karlovački informativni web portal

UŽIVAJTE S NAMA: RTLplay – bilo gdje i bilo kad uz kanale RTL-a!

RTL Hrvatska od danas pokreće RTLplay. Riječ je o korisnicima u potpunosti prilagođenoj online platformi koja će nuditi mogućnost besplatnog gledanja propuštenog sadržaja, ali isto tako i live stream svih RTL kanala: RTL (glavni kanal), RTL2, RTL Kockica, RTL Passion, RTL Crime i RTL Living te ekskluzivni sadržaj pojedinih formata.

RTLplay svim će korisnicima omogućiti personalizirani pristup te im nakon početnog registriranja nuditi sadržaj ovisno o vlastitim preferencijama koje su ispunili u početnom upitniku, ali i ovisno o pretraživanom sadržaju tijekom korištenja platforme. Osim mogućnosti gledanja emisija i filmova, RTLplay nudi i kratke videoforme vezane za određene emisije.
Nova platforma imat će i specijalizirane kanale, a prvi takav je RTLplay rukomet, koji će biti posvećen isključivo Europskom prvenstvu u rukometu za muškarce koje počinje danas i traje do 28. siječnja, a kojem je domaćin Hrvatska. Na specijaliziranom kanalu korisnici će moći pogledati sve utakmice prikazane na RTL-ovim TV kanalima, sažetke ostalih utakmica, snimku studijske emisije „Vrijeme je za rukomet“, ali će im tijekom trajanja prvenstva nuditi i ekskluzivan sadržaj – prijenose utakmica koji će se emitirati isključivo na RTLplayu.
RTLplay bit će korisnicima dostupan gdje god se oni nalazili neovisno o dobu dana jer omogućuje gledanje na tzv. drugom i trećem ekranu, odnosno računalima, tabletima i pametnim telefonima s pristupom internetu.
Bilo kada i bilo gdje – RTLplay!

Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori