KAportal Nova filmska premijera u Karlovcu - u subotu 28. siječnja pogledajte "Uzbunu na Zelenom vrhu", a mi vam dijelimo ulaznice | Karlovački informativni web portal

Nova filmska premijera u Karlovcu – u subotu 28. siječnja pogledajte “Uzbunu na Zelenom vrhu”, a mi vam dijelimo ulaznice

unnamedUdruga Izvan fokusa i multimedijska tvrtka RADAR nastavljaju darivati sugrađane odličnim filmskim naslovima pa će tako Karlovčani među prvima moći pogledati iščekivani novi nastavak serijala prema romanu Ivana Kušana s glavnim likom Koka – «Uzbuna na Zelenom vrhu». Ovaj detektivski dječji film dio je najpopularnijeg serijala u Hrvatskoj, a u Karlovcu će biti prikazan u subotu 28. siječnja s početkom u 17 sati u Domu OS RH «Zrinski». Ulaznice su već dostupne u pretprodaji po povoljnim cijenama.

Radnja filma Uzbuna na Zelenom Vrhu prati uzbudljive događaje u životu Ratka Milića – Koka prije njegova preseljenja u Zagreb. Koko i njegovi prijatelji provode ljetne praznike igrajući se na obalama jezera uz idilični Zeleni Vrh. Tu prazničku idilu iznenada narušava niz misterioznih događaja. Kao i uvijek, Koko i prijatelji odlučuju “malo uskočiti” odraslima i uzimaju stvari u svoje ruke. Film je režirala Čejen Černić po romanu Ivana Kušana.

Ulaznice se u pretprodaji mogu kupiti u poslovnici KAtravela po cijeni od 25 kuna. Sve detalje o novim filmskim premijerama u Karlovcu potražite na KINO.hr.

  • A, KAportal vam i ovog puta poklanja ulaznice – danas i u petak najsretnijem lajkeru podijelit ćemo po jednu besplatnu ulaznicu, a o sretniku ili sretnici odlučit će aplikacija random.org. Sudjelovati u igri možete na ovom linku.

    KAportal.hr

  • Odgovori