KAportal Užareni dregeri: U Ozlju 57-godišnjak napuhao 3,13 promila, u Dugoj Resi i Karlovcu dvojac vozio sa 2 i kusur, svi se trijeznili u policiji | Karlovački informativni web portal

Užareni dregeri: U Ozlju 57-godišnjak napuhao 3,13 promila, u Dugoj Resi i Karlovcu dvojac vozio sa 2 i kusur, svi se trijeznili u policiji

foto ilustracija

Na cesti kod Ozlja uhvaćen je vozač koji je vozio sa čak 3,13 promila alkohola u krvi. Radi se o 57-godišnjaku koji se pristojno “oduzeo” već do poslijepodnevnih sati no srećom na cesti nije stigao nikog unesrećiti, jer su ga u tome spriječili policajci.

Noćas nešto iza ponoći, navode u policiji, u Dugoj Resi je pod utjecajem alkohola od 2,17 promila automobilom karlovačkih registracija upravljao je 67-godišnji vozač, dok je na autocesti A-1 kod čvora Karlovac u ranim jutarnjim satima osobnim automobilom riječkih registarskih oznaka, pod utjecajem alkohola od 2,26 promila vozio 38-godišnjak.

– Svi navedeni vozači su isključeni iz prometa i smješteni u posebne prostorije policije na triježnjenje te će protiv njih biti proslijeđen optužni prijedlog, kažu u policiji.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori