KAportal Uz Međunarodni dan joge besplatne vježbe u Karlovcu, Dugoj Resi i Jastrebarskom - pogledajte gdje možete vježbati | Karlovački informativni web portal

Uz Međunarodni dan joge besplatne vježbe u Karlovcu, Dugoj Resi i Jastrebarskom – pogledajte gdje možete vježbati

Ujedinjeni narodi proglasili su 21. lipnja Međunarodnim danom joge. Pod visokim pokroviteljstvom Veleposlanstva Indije i ambasadora Sandeep Kumara,  Centri “Joge u svakodnevnom životu2 širom svijeta već četvrtu godinu zaredom osiguravaju besplatno vježbanje joge između 11. i 25. lipnja, kako bi svi imali priliku doživjeti mnoge prednosti koje joga donosi za zdravlje tijela  uma i duše. Među 177 zemlje koje će svojim programima obilježiti taj dan nalazi se i Hrvatska, a karlovački centar “Joga u svakodnevnom životu” pripremio je ukupno 10 aktivnosti u Karlovcu, Dugoj Resi i Jastrebarskom.

Danas će biti održane besplatne vježbe za korisnike Doma za starije i nemoćne “Sveti Antun”, s početkom u 10 sati, a potom slijedi četiri dana vježbi (od danas do četvrtka) u prostorijama Centra (Mažuranićeva obala 1/2). Želite li se priključiti besplatnim vježbama, možete to učiniti svaki dan od 18 do 21:30 sati. Karlovački dio programa završava u subotu, 16. lipnja, kada će u 10 sati biti održane besplatne vježbe joge na otvorenom, u Vrbanićevom perivoju, uz besplatnu okrijepu sokovima i voćem.

Po dvije su aktivnosti organizirane u Dugoj Resi i Jastrebarskom – u Dugoj Resi besplatno vježbati jogu možete u utorak 12. lipnja u 19:15 u Pučkom otvorenom učilištu te u četvrtak 14. lipnja u 20 sati u Amfiteatru. U Jastrebarskom su vježbe na rasporedu u utorak u 19 sati na adresi Tome Mikleušića 4 te u petak u 19 sati u parku dvorca Erdody.

  • KAportal.hr

  • Odgovori