KAportal Uz dobru glazbu, slike i priču počela nova sezona KAbine u caffe baru Ziggy, velik broj posjetitelja podržao inicijativu | Karlovački informativni web portal

Uz dobru glazbu, slike i priču počela nova sezona KAbine u caffe baru Ziggy, velik broj posjetitelja podržao inicijativu

Nakon dvije godine stanke, uz tek povremene jednokratne KAbine u proljeće, ljeto i zimu, ova popularna manifestacija krenula je u svoju sedmu sezonu, i to na novoj lokaciji – u caffe baru Ziggy, čime se KAbina vraća i originalnoj ideji, odnosno malim kulturnim događanjima u kafićima ponedjeljkom u zimskim mjesecima. Sedma sezona potrajat će najvjerojatnije do travnja, ovisno i o vremenskim uvjetima, odnosno ranijem ili kasnijem dolasku proljetnog vremena, a odvijat će se svakog drugog ponedjeljka u Ziggyju.

Za početak, publika je mogla uživati u dobroj glazbi, slikama i priči. Glazbena gošća bila je vrlo zanimljiva mlada kantautorica iz Zagreba Marina Elezović, koja se predstavila svojim autorskim skladbama i zasluženo dobila puno aplauza, a pred kraj je izvela i nekoliko covera. Mladi karlovački crtač/slikar Robert Prpić također se predstavio s nekoliko radova, a tijekom večeri je stvarao i novo djelo, koje su posjetitelji sa zanimanjem razgledali. Svi su, pak, na poklon dobili kratku priču Marte Glowatzky Novosel iz Zagreba “Indigo”, pobjedničku priču Natječaja “Zlatko Tomičić” za najbolju kratku priču u organizaciji Književnog kruga Karlovac.

Posjeta je bila odlična, unatoč hladnom i vlažnom danu, Ziggy je bio ispunjen do posljednjeg mjesta pa se može zaključiti da je i publika dala punu podršku obnovi ove popularne manifestacije.

  • KAportal.hr

  • Odgovori