KAportal Utorak na Adventu u znaku smijeha, rocka i KAbine, večeras uz bogat program i degustacija domaćih knedli | Karlovački informativni web portal

Utorak na Adventu u znaku smijeha, rocka i KAbine, večeras uz bogat program i degustacija domaćih knedli

foto: Demjan Rožman10

I Štefanje su mnogi Karlovčani odlučili provesti na Adventu, koji se zaista iz dana u dan pokazuje kao pun pogodak i mjesto za druženje svih generacija koje nam je proteklih godina u zimskim mjesecima jako nedostajalo. Program je otvorio nastup FA Ivan Mažuranić, nakon čega je brojne posjetitelje dobro nasmijao dvojac iz Studija smijeha. Uslijedila je Božićna KAbina koja je predstavila glazbeni dvojac Mirna & Marko, mladu nadarenu slikaricu Gabrielu Prpić (dobitnicu nagrade za najbolji rad mladog autora na ovogodišnjim Susretima likovnih amatera Hrvatske) i priču “Špenjglar” Ane Car Škrtić. Zabava se potom nastavila do kasnih sati uz nastup mladog rock benda Gretta koji je dobro zagrijao prisutne.

Uz bogat program danas posjetitelje očekuju i neke dodatne zanimljivosti, a važno je naglasiti, uzevši u obzir prognozu, da organizatori najavljuju kako će sve kućice biti otvorene i program se odvijati po predviđenom rasporedu čak i ako bude kiše. Program u 16:30 počinje čitanjem priča za djecu u organizaciji Knjiguljice, dok će u 17 sati nastupiti Dječji zbor i zbor mladih Iskrice. U 18 sati nastupa Vokalna grupa Karlovčanke, u 19 sati Roko Bunčić s programom “Božićni acoustic”, dok je u 21 sat zakazan koncert mlade kantautorice u usponu Sare Renar, koja ujedno i po prvi puta nastupa u Karlovcu. Uz sve to, danas je na rasporedu i kulinarski show TradFood u okviru kojeg će posjetiteljima biti podijeljene domaće knedle.

KAportal.hr

  • Odgovori