KAportal Uspješan nastup BBK T-Rex-ovaca, Basta pobijedio u Crikvenici | Karlovački informativni web portal

Uspješan nastup BBK T-Rex-ovaca, Basta pobijedio u Crikvenici

U Crikvenici je održan 5. MTB XC maraton koji se bodovao za Kup Hrvatske. Utrka se vozila na stazi dugačkoj 55 kilometra, sa 1400 metara visinske razlike po makadamima i kozjim stazama u crikveničkom zaleđu. Sudjelovalo je oko 150 biciklista iz Hrvatske i Slovenije.

Karlovački biciklisti, članovi BBK T-Rex, ostvarili su odličan rezultat. Boris Basta pobijedio je u kategoriji Master B, dok je Denis Tomašić bio četvrti. U kategoriji elite Adriano Držić zauzeo je 10. mjesto.

Goran Galović, Domagoj Milaković i Danijel Perković nastupili su na cestovnoj utrci Gran Fondo Zagreb. Na atraktivnoj stazi dugoj 90 kilometara s oko 1300 metara visinske razlike nastupilo je preko 130 biciklista iz Hrvatske i Slovenije. Start i cilj utrke bio je na Jarunu, a trasa je išla kroz centar Zagreba – Sljeme –Bistra – Luka – Pojatno – Jarun.

  • U vrlo jakoj konkurenciji Goran Galović je zauzeo 8. mjesto u kategoriji Master A., a Domagoj Milaković je bio 10. U kategoriji Master B, Danijel Perković zauzeo je 12. mjesto.

    KAŠonline

  • Odgovori