KAportal Upišite satove dinamične yoge ili pole dance-a u novootvorenom Studiju u centru grada ! | Karlovački informativni web portal

Upišite satove dinamične yoge ili pole dance-a u novootvorenom Studiju u centru grada !

U Moonwalk studio za yogu i pole dance možete navratiti na satove dinamičnih stilova yoge i pole dance-a. Za sve programe u ponudi su početni i napredni satovi, a radi se u malim grupama koje omogućavaju svima siguran napredak, bez obzira na različite sposobnosti i mogućnosti izvedbe.

U ugodnom ambijentu u centru grada, možete odabrati između satova Ashtanga yoge, Vinyase flow ili Pole dance-a, a možete ih i kombinirati prema željama. Za one koji već nisu upoznati, slijedi i kratki opis svih programa.

ASHTANGA YOGA

 • Ashtanga yoga je tradicionalan, dinamičan sistem Yoge, čiji je osnovni princip usklađivanje daha sa progresivnim slijedom položaja (asana). Slijed je uvijek isti, a posebnom tehnikom disanja (ujjayi dah) i zadanim fokusom gledanja (drishti) postiže se duboka koncentracija i prisutnost. Tijekom vježbanja dolazi do intenzivnog zagrijavanja i znojenja, tijelo se čisti od toksina, a gradi se snaga, fleksibilnost i izdržljivost. Redovnom i pravilnom praksom polako se postiže meditacija u pokretu.

  VINYASA FLOW

  Vinyasa flow je dinamičan, moderan stil joge koji se razvio iz tradicionalne Ashtanga Vinyasa Yoge. Osnovni princip je povezivanje daha i pokreta (vinyasa) u različito osmišljene i različito fokusirane serije položaja. Sat može biti sporijeg ili bržeg tempa, intenzivan i energičan ili smiren i laganiji. Uglavnom se izvodi uz glazbu, a zbog neprekidnih fluidnih i kreativnih izmjena položaja podsjeća na ples. Redovnim vježbanjem gradi se snaga, fleksibilnost i izdržljivost, praksa blagotvorno djeluje na tijelo i um i umanjuje svakodnevni stres.

  POLE DANCE

  Pole dance je ples, rekreacija i scenska umjetnost u jednom. Nastaje kombinacijom različitih plesnih tehnika, akrobatike i gimnastike, koje spaja u jedinstveni oblik vježbanja. Kombinacija različitih elemenata kao što su vrtnja, inverzije, vježbe na podu i vježbe na šipci, svaki sat pretvara u novo, drugačije iskustvo. Redovnim vježbanjem razvija se mišićna snaga i fleksibilnost; poboljšava se koordinacija, držanje i ravnoteža; razvija se fluidnost i gracioznost pokreta. Osim toga, forma je samoizražavanja i samoistraživanja koja budi kreativnost, samopouzdanje i svijest o vlastitom tijelu.

  Voditeljice studija, Anita i Karolina, njeguju nekompetitivni pristup, a cilj im je da se u studiju svi polaznici osjećaju sigurno, opušteno i slobodno. Karolina je certificirani učitelj yoge, a Anita dugogodišnji plesač pole dance-a. Prije nego se odlučite, dobrodošli ste isprobati sve programe i savjetovati se s njima koji program odabrati.

  Sigurni smo da ćete pronaći nešto za sebe!

  PRATITE NAS NA FACEBOOKU!