KAportal Upisi u Moonwalk studio još uvijek traju - POLE DANCE, ORIJENTALNI PLES, ACRO YOGA | Karlovački informativni web portal

Upisi u Moonwalk studio još uvijek traju – POLE DANCE, ORIJENTALNI PLES, ACRO YOGA

Ukoliko još tražite svoje mjesto za rekreaciju, možda je upravo Moonwalk pravi odabir za vas. U prostranom i toplom ambijentu studija možete vježbati jedan ili više ponuđenih programa, a trenutno još uvijek traju upisi u programe plesa na šipci, orijentalnog plesa i acro yoge. Moonwalk je jedino mjesto u gradu koje nudi ove vrste rekreativnih programa, a cilj je da svatko može pronaći nešto za sebe i u opuštenoj i poticajnoj atmosferi istraživati svoje mogućnosti, potencijale i granice.

POLE DANCE

Pole dance je ples, rekreacija i scenska umjetnost u jednom. Nastaje kombinacijom različitih plesnih tehnika, akrobatike i gimnastike, koje spaja u jedinstveni oblik vježbanja. Kombinacija različitih elemenata kao što su vrtnja, inverzije, vježbe na podu i vježbe na šipci, svaki sat pretvara u novo, drugačije iskustvo. Redovnim vježbanjem razvija se mišićna snaga i fleksibilnost; poboljšava se koordinacija, držanje i ravnoteža; razvija se fluidnost i gracioznost pokreta. Osim toga, forma je samoizražavanja i samoistraživanja koja budi kreativnost, samopouzdanje i svijest o vlastitom tijelu.

 • ORIJENTALNI PLES / PLES ŽENSTVENOSTI I ŽENSKI KRUG

  Orijentalni ples je široki spektar pokreta prirodnih ženskom tijelu. Nastao je kao želja žena da se približe svojoj biti, da osjete svoju snagu, ljepotu, slobodu svog srca, tijela i duše. Kroz stoljeća se plesao ples božanstvima u hramovima, zavodnički ples u plemenima ili kao podrška ženama u porodjaju u mnogim kulturama od Indije, Bliskog istoka, sjevera Afrike do Balkana. Orijentalni ples je meditacija u pokretu koja povezuje unutrašnje i vanjsko tijelo – dahom, prisutnošću i svjesnošću. Kroz jednostavne pokrete i plesne kombinacije, uz glazbu, podsjećamo se disati, biti mekane, pažljivo slušati svaki dio tijela ,osloboditi se uloga, prihvaćati se, prigrliti se, izraziti se, komunicirati, uživati.

  ACRO YOGA

  Acro yoga (partner yoga) je dinamični oblik vježbanja u paru, koji kombinira yogu, akrobatiku i terapeutske vještine na jedinstveni način. Radi se o zabavnom i interaktivnom vježbanju u kojem partneri podupiru međusobne tjelesne potencijale koristeći težinu tijela, gravitaciju, balans i koncentraciju. Na taj način postiže se fluidnost pokreta, razvija se snaga, fleksibilnost i ravnoteža, kao i senzibilnost i međusobno povjerenje između partnera.  Acro yoga je pristupačna i ne zahtijeva nikakvo posebno predznanje osim redovitosti, discipline i želje za učenjem.

  Voditelji svih programa su stručni i iskusni, ukoliko ste u nedoumici koji program odabrati obratite nam se s povjerenjem za savjet.

  Više informacija i predbilježbe na:

  mail/ moonwalk.karlovac@gmail.com

  tel./ 095 8181 333 , 099 467 4400

  PRATITE NAS NA FACEBOOKU!

  Sponzorirani članak