KAportal Ulaznice za sva tri Balaševićeva koncerta - pa tako i onaj karlovački - razgrabljene u manje od sat vremena | Karlovački informativni web portal

Ulaznice za sva tri Balaševićeva koncerta – pa tako i onaj karlovački – razgrabljene u manje od sat vremena

Kako se moglo i očekivati ulaznice za koncert Đorđa Balaševića 22. ožujka u Domu OSRH Zrinski, razgrabljene su odmah po puštanju u prodaju. I ne samo za karlovački koncert, već za sva tri koncerta male hrvatske turneje početkom proljeća, koja će osim Karlovca obuhvatiti Opatiju i Čakovec.

U manje od sat vremena nestale su sve karte za sve koncerte, što nije ni čudno uzevši u obzir ogromnu popularnost koju Đole uživa u Hrvatskoj. Iako su se neki nadali da bi se možda koncert mogao preseliti u veći prostor, toga ipak neće biti, jer riječ je o intimnijem nastupu, autorskoj večeri koja se bazira na knjizi “Kalendar mog detinjstva” pa je i zahtjev samog novosadskog kantautora da se i koncerti održavaju u intimnijoj atmosferi.

No, bude li Balašević ponovno tijekom godine dolazio u Hrvatsku s istim programom, nije nemoguće da dođe i do reprize koncerta, baš kao što je to bilo i prije tri godine kada je prvi koncert također rasprodan u rekordnom roku pa su Karlovčani nekoliko mjeseci kasnije dobili i još jedan nastup.

  • KAportal.hr

  • Odgovori