KAportal Uhvaćeni lopovi koji su u Zvijezdi skidali dijelove s automobila pa napali vlasnika - dvojica u pritvoru, za jednim se još traga | Karlovački informativni web portal

Uhvaćeni lopovi koji su u Zvijezdi skidali dijelove s automobila pa napali vlasnika – dvojica u pritvoru, za jednim se još traga

foto ilustracija

Policija je pokazala brzinu i učinkovitost u pronalasku dvojice lopova koji su 9. rujna na parkiralištu u gradskoj četvrti Zvijezda poskidali dijelove s automobila, pa potom kad ih je 48-godišnji vlasnik zatekao u “poslu”, njega napali.

– Policijski službenici proveli su i dovršili kriminalističko istraživanje nad 35-godišnjakom i 34-godišnjakom koje se sumnjiči da su 9. listopada na parkiralištu u gradskoj četvrti Zvijezda u Karlovcu s automobila 48-godišnjaka, sa još jednom nepoznatom osobom za kojom policija i dalje traga, skinuli i odnijeli dijelove te ga, u cilju dovršenja započetog kaznenog djela krađe, napali tupim predmetom,izvijestili su u policiji.

Kako je utvrđeno u istrazi, 35-godišnjak je provalio u proizvodnu halu trgovačkog društva u Slapnom gdje je ukrao strojne alate. Oni su, po sreću vlasnika pronađeni i vraćeni.

  • – Ukupna materijalna šteta nastala ovim djelima veća je od 380 tisuća kuna, a oboje osumnjičenika predani su pritvorskom nadzorniku i dovedeni na nadležno državno odvjetništvo, dodaju u policiji.

    KAportal.hr

  • Odgovori