KAportal Uhvaćena lopovska grupa koja je haračila na karlovačkom području - trojac napravio štetu od gotovo 600 tisuća kuna | Karlovački informativni web portal

Uhvaćena lopovska grupa koja je haračila na karlovačkom području – trojac napravio štetu od gotovo 600 tisuća kuna

foto ilustracija – PIXELL

Karlovačka policija razriješila je više krađa, te uhitila trojicu muškaraca u dobi od 26, 32 i 34 godine.

Osumnjičeni su za počinjenje 10 kaznenih djela teške krađe i tri kaznena djela teške krađe u pokušaju policijski službenici dovršili su kriminalističko istraživanje nad trojicom muškaraca u dobi od 26, 32 i 34 godine.

-Naime, dvojicu muškaraca (26, 32) sumnjiči se da su tijekom rujna 2019. godine na području Karlovca, Vojnića i Krnjaka provalili u prostorije četiri trgovačka društva, tri vjerska objekta i ugostiteljski objekt od kuda su otuđili novac, bakrene kablove, bakrenu žicu, bakrene okapnice i drugo, dok prilikom provale u još dva ugostiteljska objekta nisu ništa otuđili, navode u policiji.

26-godišnjaka sumnjiči se i da je zajedno s 34-godišnjakom tijekom studenog 2019. godine počinio još dva kaznena djela teške krađe kojom prilikom su iz prostora trgovačkog društva u Karlovcu počupali i otuđili razne kablove, bakrene okapnice te bakrene i metalne dijelove s krovišta te jedno kazneno djelo teške krađe u pokušaju.

– Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 597.000 kuna. Protiv osumnjičenika će nadležnom državnom odvjetništvu biti proslijeđeno posebno izvješće, dodaju u PU karlovačkoj.

  • KAportal.hr

  • Odgovori