KAportal Uhićen bračni par s Kvatrića koji je napao ženu iz Jemena: Odi mrš, je*** ti mater, nemoj dolaziti tu na tržnicu - vi ste ciganka | Karlovački informativni web portal

Uhićen bračni par s Kvatrića koji je napao ženu iz Jemena: Odi mrš, je*** ti mater, nemoj dolaziti tu na tržnicu – vi ste ciganka

Žrtva rasističkog napada na Kvatriću – Ayla iz Jemena

Supružnici I.M. (41) i N.M. (39) sa zagrebačke tržnice u Šubićevoj ulici, završili su u policijskoj postaji na kriminalističkom istraživanju jer su se prije tri dana, ničim izazvani, okomili na 41-godišnju državljanku Jemena Aylu, javlja PU zagrebačka.

Nakon dovršenog kriminalističkog istraživanja ustanovilo se kako postoji osnova sumnje da je muškarac počinio kazneno djelo prijetnje u svezi zločina iz mržnje, a žena kazneno djelo pokušaja teške tjelesne ozljede u svezi zločina iz mržnje.

Naime, u utorak, je spomenuti bračni par napao 41-godišnju Aylu koja već 16 godina stanuje u Hrvatskoj, a tu je i rodila te radi kao prevoditeljica.

  • Sve se dogodilo na Tržnici na Kvaternikovu Trgu. Napao ju je muškarac koji prodaje voće, ali kad je rekla da će zvati policiju u sve uplela i njegova žena.

    “Ona mi je čupala kosu i uzela voće, udarila me po leđima, a kada sam htjela maknuti ona je trčala iza mene i tukla me i čupala”, priča Ayla. Uspjela je pobjeći u jednu od pekarnica gdje su je zaključali pa je od tamo uspjela nazvati policiju. No, i oni su trebali pojačanje jer se verbalni napad nije smirivao ni kad su oni izašli na teren.

    Osumnjičeni su nakon kriminalističkog istraživanja predani pritvorskom nadzorniku, a nadležnom državnom odvjetništvu podnijeta je kaznena prijava. Oštećenoj je liječnička pomoć pružena u KBC Zagreb, gdje su liječnici utvrdili lakše ozljede.

    POGLEDAJTE PRILOG…

    Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori