KAportal Uhićen 22-godišnjak osumnjičen za dvije razbojničke krađe u Zvijezdi i Novom centru, krao je i bicikle | Karlovački informativni web portal

Uhićen 22-godišnjak osumnjičen za dvije razbojničke krađe u Zvijezdi i Novom centru, krao je i bicikle

foto ilustracija

Policijski službenici proveli su kriminalističko istraživanje vezano za kaznena djela razbojništva i teške krađe. Naime, utvrđeno je da se 22-godišnjaka sumnjiči da je u Karlovcu počinio dva razbojništva i to jedno 24. rujna u gradskoj četvrti Zvijezda kada je prišao 44-godišnjakinji te joj uz prijetnju hladnim oružjem otuđio torbu i novčanik s novcem i dokumentima, a 26. rujna u gradskoj četvrti Novi Centar gdje je u trgovini, također uz prijetnju hladnim oružjem, od 37-godišnje zaposlenice otuđio novac.

Ujedno, kriminalističkim istraživanjem utvrđeno je i da se 22-godišnjaka sumnjiči da je u razdoblju od 25. do 26. rujna provalio u zajedničku prostoriju stambene zgrade u Karlovcu, gradskoj četvrti Novi Centar te otuđio bicikl 71-godišnjaku.

Ukupna materijalna šteta nastala ovim kaznenim djelima veća je od 3000 kuna, a nadležnom državnom odvjetništvu dostavljeno je posebno izvješće.

  • KAportal.hr

  • Odgovori