KAportal Udruga Znanstvenici amateri poziva sve zainteresirane da do 18. veljače prijave svoje programe za Festival znanosti 2018 | Karlovački informativni web portal

Udruga Znanstvenici amateri poziva sve zainteresirane da do 18. veljače prijave svoje programe za Festival znanosti 2018

Udruga Znanstvenici amateri poziva sve zainteresirane na sudjelovanje na ovogodišnjem Festivalu znanosti, koji će se u organizaciji British Councila i Tehničkog muzeja u Zagrebu, a pod pokroviteljstvom Ministarstva znanosti i obrazovanja, održat od 16. do 21. travnja diljem Hrvatske.

Festival znanosti je događanje s ciljem približavanja znanosti javnosti, odnosno informiranja javnosti o aktivnostima i rezultatima iz područja znanosti, poboljšanja javne percepcije znanstvenika te motiviranja mladih ljudi za istraživanje i stjecanje novih znanja. Festival je i izvrsna prilika za popularizaciju znanosti, programa i projekata pojedinih odjela, centara, skupina i pojedinaca znanstvenika iz različitih znanstvenih područja rada.

Središnja tema Festivala znanosti 2018. je „Znanstvena otkrića“. Način sudjelovanja na Festivalu može biti različit: predavanja, radionice, demonstracije, druženja s djecom i odraslima, prezentacije, predstave i izložbe.

  • Aktivnosti možete prijaviti putem web obrasca sve do 18. veljače.

    KAportal.hr

  • Odgovori