KAportal Udruga za zaštitu potrošača grada Duge Rese "Mrežnica" nastavlja s radionicama i edukacijama o pravima potrošača | Karlovački informativni web portal

Udruga za zaštitu potrošača grada Duge Rese “Mrežnica” nastavlja s radionicama i edukacijama o pravima potrošača

Nakon što je u protekloj 2019. godini održano nekoliko edukativnih radionica u sklopu projekta Potrošačka školica, dugoreška Udruga za zaštitu potrošača „Mrežnica“ u suradnji s društvom za zaštitu potrošačica Hrvatske „Potrošačica“, i ove godine nastavlja s besplatnom edukacijom o zaštiti i pravima potrošača.

Prema projektu do sad je održano šest, a planu je ove godine održati još tri radionice. Prva ovogodišnja je na rasporedu već 11. siječnja s početkom u 10 sati, a održati će se u prostoru Demokratskog rasadnika. Na ovoj informativno-edukativnoj radionici tema će biti “Materijalni nedostatak stvari i garancija”.

– Pozivamo sve da dođu i upoznaju se sa svojim potrošačkim pravima, a nakon predavanja možete nam se obratiti sa svojim konkretnim potrošačkim problemima kako bismo vam pomogli u njihovom rješavanju – poručili su iz udruge „Mrežnica“.

KAportal.hr

  • Odgovori