KAportal U Ziggyju odigran prvi Laško KOZa kvizaški kup - uz veliki odaziv kvizaša najbolja ekipa Kalibra | Karlovački informativni web portal

U Ziggyju odigran prvi Laško KOZa kvizaški kup – uz veliki odaziv kvizaša najbolja ekipa Kalibra

Popularni Kviz općeg znanja KOZa, uz veliko sponzorstvo Laškog, započeo je jedan od najvećih kvizaških projekata u Hrvatskoj – Laško KOZa kvizaški kup, koji će obuhvatiti čak 70 kvizova u 15 hrvatskih gradova. Na kraju priče, pobjednici svih 70 kvizova naći će se na velikom finalu u Zagrebu.

Vrlo razvijena karlovačka kvizaška scena – Karlovac je, uostalom, prvi grad koji je ugostio KOZu izvan Zagreba, razlogom je da će karlovačke ekipe biti zaista odlično predstavljene na velikom finalu. Od 70 kvizova za Karlovac je, naime, predviđeno njih čak 10, a drugi je na rasporedu već u subotu 23. veljače pa se vrijedi već sada prijaviti i okušati svoje znanje, pogotovo iz razloga što su tu i brojne zanimljive i simpatične nagrade.

Pobjednik prvog kviza je svakako najbolja karlovačka ekipa Kalibar, iako nije bilo tako lako – nakon kiksa u prvom dijelu kviza, u drugom su dijelu obilato nadoknadili zaostatak i plasirali se u finale. Vodećem IMP-u bilo je dovoljno i neriješeno u zadnjoj igri brzopoteznih pitanja i odgovora, no poraženi su sa 6:5 pa je prva karlovačka ekipa s vizom za Zagreb – Kalibar.

  • KAportal.hr

  • Odgovori