KAportal U Zagrebu proslavljen rođendan engleske kraljice - na proslavi i direktorica Lingua centra | Karlovački informativni web portal

U Zagrebu proslavljen rođendan engleske kraljice – na proslavi i direktorica Lingua centra

Lingua centar, srebrni partner British Councila nalazi se godinama u elitnom društvu vodećih škola stranih jezika u Hrvatskoj. Jedina škola stranih jezika iz Karlovca u društvu zlatnih i srebrnih partnera Addvantage programa British Councila. Samo dvanaest škola u Hrvatskoj može se pohvaliti ovim statusom. Proslava Kraljičinog rođendana jučer bila je prigoda za druženje upravo s ljudima iz British Councila i Britanskog veleposlanstva.

Direktorica Lingua centra Zdenka Vučković-Diklić prisustvovala je proslavi Kraljičinog rođendana u rezidenciji Britanskog veleposlanika  Andrew Dalgleisha u Zagrebu.

Polaznici Lingua centra za dva tjedna putuju u London na učenje engleskog jezika, a u subotu 9.6.2018. pristupit će Cambridge First Certificate in English ispitu na B2 stupnju u organizaciji British Councila.

  • Budite i Vi di dio našeg uspješnog tima! Očekujemo i Vas na upisima na ljetne intenzivne i konverzacijske tečajeve te pripremne tečajeve za međunarodno priznate ispite!

    Sponzorirani članak