KAportal U subotu veliki rukometni derbi Karlovca i Dubrovnika u 17:30 - drugoplasirani Karlovčani u lovu na lidera! | Karlovački informativni web portal

U subotu veliki rukometni derbi Karlovca i Dubrovnika u 17:30 – drugoplasirani Karlovčani u lovu na lidera!

Karlovac – Dubrovnik! Ovo je možda najvažnija utakmica rukometaša Karlovca u prvom dijelu natjecanja 1. Hrvatske rukometne lige – Jug. Domaći rukometaši u derbi utakmici 11. kola dočekuju momčad Dubrovnika u dvorani kraj Korane, u subotu 8. prosinca 2018. u 17,30 sati.

Zbog važnosti te utakmice nije potrebno posebno pozvati karlovačku publiku da dođe u ŠSD u velikom broju i pomogne domaćoj drugoplasiranoj momčadi kako pobijedila prvoplasirane „Gospare“ koji u dosadašnjem dijelu prvenstva nisu doživjeli niti jedan poraz. Karlovac prije subotnjeg kola zaostaje za Dubrovnikom 5 bodova.

Moguće je da Karlovac i Dubrovnik u subotu sruše dosadašnji rekord posjete jednoj prvenstvenoj rukometnoj utakmici u Školskoj sportskoj dvorani.

  • Dakle, pred igračima Karlovca nije nimalo lagan zadatak, ali sigurno je da bi pobjedom smanjili zaostatak i izborili puno bolju startnu poziciju za proljetni nastavak sezone u kojem imaju i lakši raspored.

    Šanse Karlovca ovisit će, dakako, i o zdravstvenom biltenu momčadi koji još uvijek slaže postavu. Frketić, Hrvojević i Makarun sigurno neće nastupiti, Begić i dalje ima problema s ozljedom ruke, ali je zato moguće da igra Sudarić. U momčad se vraća iskusni Bačić a veliki su izgledi da će se vratiti i Crnković, važan kružni napadač treneričine momčadi.

    KAŠonline

  • Odgovori