KAportal U subotu u 17 sati u Domu OSRH Zrinski animirani film "Luka i čarobni muzej" - vrhunski animatori radili ga čak sedam godina! | Karlovački informativni web portal

U subotu u 17 sati u Domu OSRH Zrinski animirani film “Luka i čarobni muzej” – vrhunski animatori radili ga čak sedam godina!

Nakon što su Karlovčani i Karlovčanke svih generacija imali prigodu uživati u hrvatskoj pretpremijeri novog filma iz SW franšize “Solo – Priča iz Ratova zvijezda”, u subotu će na svoje doći najmlađi filmoljupci, i to s posljednjim filmom u “zatvorenom” dijelu kino sezone. Očekuje ih animirani film “Luka i čarobni muzej”, koji je na rasporedu u 17 sati – osim na blagajni prije predstave, ulaznice se mogu kupiti u turističkoj agenciji KAtravel i online putem stranice kino.hr.

Film “Luka i čarobni muzej” nastajao je tijekom više od sedam godina, a na njemu je radio tim vrhunskih scenarista, animatora i vfx specijalista iz5 zemalja – Češke, Njemačke, Danske, Belgije i Rusije. Koautor priče i član redateljevog tima bio je Jesper Møller, redatelj, između ostalog, animiranog filma “Asterix i vikinzi”.

Desetogodišnji Luka je pametan, ali možda previše živahan dječak kojim vlada samo jedna ambicija – savladati nemoguću razinu jedne kompjuterske igrice. Jednom kad uđe u
Dvoranu slavnih igrača, njegovi neprijatelji u školi morat će ga poštovati, a čak će se i njegov rastresen otac, gosp. Spejbl, napokon njime ponositi. Ali kad napokon završi tu
virtualnu igru započet će prava pustolovina koja će odvesti Luku, njegovog psa Jerryja i prijateljicu iz susjedstva Monicu duboko u zaboravljene prostore starog gradskog muzeja lutaka. Kad Luka slučajno aktivira legendarni magični disk, ne samo da će muzej i sve njegove čudesne lutke oživjeti nego i drevni i monstruozni majstor lutaka! Kad shvati kakvu silu je oslobodio, Luka će morati upotrijebiti sve svoje vještine igranja i prikupiti svu svoju snagu kako bi se borio s poludjelim lutkarom i spasio ne samo svojeg oca već i cijeli grad od strašne i drvene sudbine!

  • Ljubitelje filma i ove godine očekuju i iznenađenja na otvorenom, a organizatori najavljuju kako će uskoro obavijestiti javnost o tome što će sve i gdje moći pogledati.

    KAportal.hr

  • Odgovori