KAportal U subotu novo izdanje Formata na Maloj sceni HD - glavni gost poznati DJ Mate Čeko | Karlovački informativni web portal

U subotu novo izdanje Formata na Maloj sceni HD – glavni gost poznati DJ Mate Čeko

U subotu je na Maloj sceni Hrvatskog doma novo izdanje Formata. Riječ je o novom programu, kojim se na karlovačkoj elektroničkoj sceni, želi promovirati nešto drugačiji zvuk. Riječ je o različitim oblicima house koji, kako osnivači programa kažu, na našoj sceni nedostaje.  

Do sada su ugostili Denisa Beifussa (Sindikat) te Heryu i Bronskog (Deep’n’Delicious), a na trećem Formatu selekciju najfinijeg house zvuka birati će Mate Čeko. Mate je, uz Denisa, osnivač zagrebačkog klupskog programa Sindikat koji već dugi niz godina ima rezidenciju u klubu Masters. Također, dečki već tri godine za redom organiziraju bal u dvorcu Lukavec.

Od zaljubljenika u klupsku glazbu i scenu pa do statusa punokrvnog DJ-a stasao je pod mentorstvom prijatelja i DJ-a Amana, uz pomoć kojeg je razvio svoj osobni zvuk i stil. Vrtio je, iz čiste ljubavi prema glazbi, doma i prijateljima, a 2013. godine uslijedili su nastupi po klubovima i festivalima na obali.  U Matinim setovima prevladava deep house, no on se ne voli ograničavati pa tako zna zaviriti u svim pravcima house i techno glazbe u potrazi za stvarima na koje se prije svega možete dobro isplesati. Gostovao je u svim zagrebačkim klubovima, Splitu, u Rijeci se našao u društvu s Alexanderom Kowalskim, a za Novu Godinu u Milanu vrtio je uz  Johannu Knutsson. Mate svoju strast za glazbom kanalizira kroz razne projekte kao, već spomenuti, Sindikat te KBS, a rado je viđen za pultom, ali i ispred i oko njega.

  • Uz Matu Čeko, s one strane pulta naći će se i domaćini programa Format – Nec i Dujo. Dečki garantiraju dobru čagicu, stoga veselimo se čuti što će nam ovoga puta pripremiti.

    Upad je prije ponoći 20 kuna, a nakon ponoći 30 kuna.

    KAportal.hr

  • Odgovori