KAportal U subotu "kod Marisol" prvi ovogodišnji događaj LED Festivala - partijanere zabavljaju zagrebački DJ Labud i domaće snage | Karlovački informativni web portal

U subotu “kod Marisol” prvi ovogodišnji događaj LED Festivala – partijanere zabavljaju zagrebački DJ Labud i domaće snage

U iščekivanju glavne večeri jedanaestog LED Festivala, a kako vjerni fanovi ne bi ostali zakinuti za događaj u uobičajenom terminu, LED kolektiv u subotu 30. lipnja počastit će ih besplatnim, dnevno-večernjim događajem na rijeci Korani. U ugodnoj atmosferi šumice “kod Marisol”, uz provjereni Boca Soundsystem, ponajboljeg zagrebačkog DJ Labuda i domaće DJ-eve, bit će to odlična najava za ovogodišnji LED Fest.

DJ Labud poluprofesionalni je DJ iz Hrvatske. Karijeru započinje 2001. godine u izvedbenoj skupini “Uomini Plus”. Skupinu preopterećenu skandalima napušta 2005. i posvećuje se samostalnom djelovanju na polju DJ-inga. Od 2010. godine član je zagrebačke organizacije “Ekstrakt”. U slobodno vrijeme bavi se sportskim ribolovom na moru. Potporu ćemo u subotnju večer pružiti Vedran Božić i Dots.

LED Fest 2018. financijski podupiru Ministarstvo kulture RH, Karlovačka županija, Grad Karlovac, Vodovod i kanalizacija d.o.o. Događanje se ostvaruje u suradnji s Euro Ton i Restoran “Vami”. Organizator je Udruga Poluga.

  • KAportal.hr

  • Odgovori