KAportal U subotu i nedjelju na Korani teniski turnir u čast poginulih hrvatskih branitelja, prijave do petka 15. lipnja | Karlovački informativni web portal

U subotu i nedjelju na Korani teniski turnir u čast poginulih hrvatskih branitelja, prijave do petka 15. lipnja

Teniski klub Karlovac organizira 25. Memorijalni turnir u čast poginulim hrvatskim braniteljima. Turnir će se održati na teniskim terenima u Vrbanićevom perivoju u subotu i nedjelju, 16. i 17. lipnja.

– Ovo je prvi put kako se turnir organizira nakon razjedinjavanja u Hrvatskom teniskom savezu veteran (HTSV) i osnivanja Hrvatske unije tenisača 2012. Sada prvi put u  zajedničkoj organizaciji (Hrvatske unije tenisača (HUT), HTSV i Teniskog kluba Karlovac. Očekujemo prijave iz obje organizacije i dakako veću broj sudionika – napominje tajnik TK Karlovac Božidar Brajković.

Početak natjecanja je u subotu 9,00 sati, u 14,00 sati je ručak za natjecatelja, a u 20,00 sati player party (domjenak za igrače i goste). Natjecanje se nastavlja polufinalnim mečevima u nedjelju u 9,00 sati, u 14,00 sati na rasporedu su finalni mečevi u svim kategorijama, a u 17,00 sati biti će svečano proglašenje pobjednika i dodjela priznanja i nagrada.

  • Pravo sudjelovanja imaju svi po starosnim kategorijama i to gospoda u kategorijama: mlađi od 30 te od 35+ do 70+ godina, kao i gospođe mlađe od 40 do 60+ godina starosti.

    Prijaviti se može do petka, 15. lipnja na-mail: tkkarlovac@gmail.com ili u klupskom, kafiću na prijavni list. Sve ostale informacije mogu se dobiti i na mob. 091 8808 715.

    KAŠonline

  • Odgovori