Reta d.o.o.

U studenom u Reti: U novom katalogu potražite popuste, u našoj stalnoj rubrici donosimo temu “Kako se pripremiti za zimu”

U rubrici Reta „5 korisnih savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Kako se pripremiti za zimu?“.

Iako smo sigurni da već sve to znate (a možda ste sve već i napravili), podsjećamo vas na osnovne stvari koje morate obaviti u kući i dvorištu prije nego hladnoća i zima pokucaju na vrata. Dobar dio njih može izazvati značajne štete i neplanirane novčane izdatke, stoga je važno na vrijeme ukloniti moguće izvore problema. Neke možete obaviti sami, ali za neke je ipak neophodan majstor. Dakle zavrnite rukave i krenite prije prvog mraza i snijega!

Posjetite naš Reta salon i naše stručno osoblje će vam dati savjete za sva vaša pitanja. Dok ste u salonu možete pogledati i veliki izbor kvalitetnih keramičkih pločica i kupaonske opreme, građevinskog materijala, ogradnih sustava i svega potrebnog za izgradnju i uređenje kuće i okućnice.

 • U katalogu za studeni potražite i popuste na sredstva protiv gljivica i plijesni, boje za zidove, crijep, stiropor, aluminiziranu parnu branu, tekuće hidroizolacije, mase za gletanje, opremu za gletanje, estrih materijale i kupaonsku opremu .

  PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak