KAportal Na cesti u Dubravi Drežničkoj kod Rakovice teško ozlijeđen 71-godišnjak - nesreću skrivio njegov vršnjak za volanom | Karlovački informativni web portal

Na cesti u Dubravi Drežničkoj kod Rakovice teško ozlijeđen 71-godišnjak – nesreću skrivio njegov vršnjak za volanom

foto ilustracija – PIXELL

Neoprezni vozač star 71 godinu jučer je izazvao prometnu nesreću u kojoj je teško ozlijeđen njegov suputnik i vršnjak.

Policija javlja da je do nesreće došlo oko 14.30 sati u mjestu Dubrava Drežnička u Općini Rakovica, kad je teretnim automobilom s priključnim vozilom vukovarskih registarskih oznaka u pravcu Slunja, vozio 71-godišnjak iz Zagreba.

On se, naime, nije kretao sredinom obilježene prometne trake, pa je u jednom trenutku prednjim kotačima zahvatio rubni kamen nakon čega je izgubio kontrolu nad upravljačem.

  • – Sletio je ulijevo van kolnika te udario u zaštitnu ogradu. U prometnoj nesreći teško je ozlijeđen putnik u teretnom automobilu, 71-godišnjak iz Ivanić Grada. Protiv 71-godišnjeg vozača nadležnom državnom odvjetništvu biti će proslijeđena kaznena prijava, kažu nam u policiji.

    U protekla 24 sata na području Policijske uprave karlovačke evidentirano je ukupno pet prometnih nesreća od čega tri s materijalnom štetom, jedna s lakše i jedna s teže ozlijeđenom osobom.

    KAportal.hr

     

  • Odgovori