KAportal U prisutnosti sina (4) vrijeđao i tukao suprugu, prisiljavao je na seks, prijetio joj ubojstvom... | Karlovački informativni web portal

U prisutnosti sina (4) vrijeđao i tukao suprugu, prisiljavao je na seks, prijetio joj ubojstvom…

foto ilustracija – Pixabay.com

Općinsko državno odvjetništvo u Varaždinu ispitalo je uhićenog 26-godišnjaka, osumnjičenog da je u prisutnosti njihovog četverogodišnjeg sina fizički i verbalno napadao svoju suprugu protiv njene volje. Osim toga, prijetio je da će je ubiti, a više ju je puta prisiljavao na spolne odnose protiv njezine volje.

Osim spomenutih optužbi, sumnjiči ga se da 6. siječnja 2019. nije zaustavio svoje vozilo nakon što su ga policijski službenici pokušali zaustaviti svjetlosnim znakovima, nego je nastavio vožnju i vozilom udario u dva zaustavljena policijska auta. U sudaru jedan policajac zadobio je tjelesne ozljede, a oštećen je i policijski automobil.

Državno odvjetništvo odredilo je osumnjičeniku mjere opreza udaljenja iz obiteljskog doma te zabranu približavanja i zabranu uspostavljanja i održavanja veze s određenim ljudima zbog opasnosti od utjecaja na svjedoke u postupku i zbog opasnosti od ponavljanja kaznenih djela, izvijestio je DORH.

  • Vijesti.rtl.hr

  • Odgovori