KAportal U Ozlju u utorak počinje deratizacija kanalizacijske mreže i objekata, ali i javnih zelenih površina | Karlovački informativni web portal

U Ozlju u utorak počinje deratizacija kanalizacijske mreže i objekata, ali i javnih zelenih površina

Djelatnici Zavoda za javno zdravstvo u utorak će započeti jesensku deratizaciju kanalizacijske mreže grada Ozlja, javnih (zelenih) površina i objekata na području grada Ozlja. Deratizacija kanalizacijskih revizionih okana će se izvršiti postavljanjem krutih parafinskih deratizacijskih meka obješenih na žici u svako kanalizacijsko okno.

Deratizacija zelenih površina (cca 2,3 ha) će se izvršiti isključivo izlaganjem parafinskih meka direktno u štakorske rupe i to na području centra Ozlja, Autobusnog kolodvora, Gornjeg Ozlja (potok Curak) i Etno sela na Trškoj cesti. U objektima će se deratizacija izvršiti postavljanjem krute parafinske meke u plastičnim deratizacijskim kutijama na skrovita mjesta.

Deratizaciju će provoditi ekipe za DDD pod vodstvom sanitarnog inženjera, a pod stručnim nadzorom odgovorne osobe za DDD poslove.

  • U slučaju loših vremenskih uvjeta, deratizacija se pomiče na slijedeći dan s povoljnim vremenskim uvjetima.

    Moli se građane da ne diraju i ne premještaju izložene meke kao i da onemoguće pristup zatrovanim mekama djeci i kućnim ljubimcima.

    KAportal.hr

  • Odgovori