KAportal U Ogulinu održani mjesni izbori - najviše mjesnih odbora osvojio HDZ, no SDP ima razloga za zadovoljstvo | Karlovački informativni web portal

U Ogulinu održani mjesni izbori – najviše mjesnih odbora osvojio HDZ, no SDP ima razloga za zadovoljstvo

Grad Ogulin

Ogulinci su jučer glasovali na izborima za članove vijeća mjesnih odbora, a kako doznaje OGportal, prema prvim neslužbenim informacijama najviše razloga za zadovoljstvo ima SDP, stranka ogulinskog gradonačelnika Dalibora Domitrovića.

Do sada je SDP, navodi OGportal, imao samo jednog predsjednika mjesnog odbora i to onog u Musulinskom Potoku, a sada će ih sigurno imati najmanje tri i to u mjesnim odborima Proce, Grad Ogulin i Otok Oštarijski.

– Ukoliko ostvare suradnju s koalicijskim partnerima u Gradskom vijeću, mogli bi imati i predsjednike mjesnih odbora u Sv. Petru – Puškarićima, dok bi nezavisni mogli imati predsjednike u mjesnom odboru Prapuće Zagrad, piše OGportal koji također čeka službene rezultate mjesnih izbora.

  • HDZ je siguran pobjednik u Sv. Jakovu, te u Ribarićima, Ogulinskom Zagorju, Lomostu, Turkovićima, Ogulinskom Hreljinu, Žegar – Podvrhu,  Trošmariji, Salopek selu i Desmericama.

    Demokratski savez Srba je osvojio Gornje i Donje Dubrave, a SDSS Jasenak i Ponikve. Nezavisne liste su osvojile Drežnicu i Musulinski Potok.

  • Odgovori