KAportal U NK Karlovac došao mladi reprezentativac Lovro Kalinić, posuđen iz Hajduka | Karlovački informativni web portal

U NK Karlovac došao mladi reprezentativac Lovro Kalinić, posuđen iz Hajduka

Pripreme NK Karlovca u Puli (foto Regional Express)

Reprezentativac Hrvatske do 21 godine, inače član Hajduka Lovro Kalinić u nastavku sezone u HNL bit će novi vratar NK Karlovca. Kako je danas javljeno iz redova karlovačkog prvoligaša, mladi i perspektivni golman koji već ima zavidnu karijeru u Karlovac dolazi na posudbu u trajanju šest mjeseci.

Na pripreme NK Karlovca u Puli stigao je i Célio da Conceição Júnior, 25-godišnji Brazilac koji iza sebe ima nastupe u proslavljenom Flamengu, te više nižerangiranih brazilskih klubova. U NK Karlovcu zasad informacije o pojačanjima dolaze “na kapaljku” no sigurno će više informacija biti kad se momčad kompletira i potpišu ugovori.

Najavljeno je i održavanje izvanredne skupština kluba koja će biti održana 26. siječnja. Skupštinari će raspravljati o radu kluba od srpnja 2011. godine do danas, analizirati trenutačno stanje u klubu, te izabrati nove članove Upravnog odbora i Skupštine.

 • KAportal.hr

 • 2 komentara

  1. Juhuuuuu!!!! Super !!!! Sad još fali samo rezervni golman i 20 pravih igrača….al ide na bolje…. 🙁

   _________________________
   I added cool smileys to this message… if you don’t see them go to: http://s.exps.me

  Odgovori