KAportal U neregistriranom autu, bez vozačke, ali s 2,48 promila alkohola vozao se po Ozlju pa završio u policiji na triježnjenju | Karlovački informativni web portal

U neregistriranom autu, bez vozačke, ali s 2,48 promila alkohola vozao se po Ozlju pa završio u policiji na triježnjenju

Teško da je 56-godišnjak sinoć planirao svoju avanturu završiti u policiji, no, srećom, dogodilo se upravo to i tako spriječena potencijalna tragedija na cesti koju je mogao izazvati pijanac za volanom.

A on je, s 2,48 promila alkohola u krvi, zaustavljen u Ozlju, u neregistriranom automobilu, dok za volanom zbog ranije oduzete vozačke dozvole i nije smio biti.

– Sinoć su policijski službenici u Ozlju utvrdili da neregistriranim i neosiguranim osobnim vozilom, u vrijeme pravomoćno izrečene sigurnosne mjere zabrane upravljanja osobnim vozilom i pod utjecajem alkohola od 2,48 g/kg upravlja 56-godišnjak. Vozač je uhićen i do prestanka djelovanja opojnog sredstva smješten u posebne prostorije policije, te će protiv njega, zbog počinjenih prekršaja iz Zakona o sigurnosti prometa na cestama biti proslijeđen optužni prijedlog, izvijestila je PU karlovačka.

  • KAportal.hr

  • Odgovori