KAportal U listopadu u Reti: Popusti na hidroizolacijske mase i dekorativni kamen, pogledajte savjete o izolaciji kupaonice | Karlovački informativni web portal

U listopadu u Reti: Popusti na hidroizolacijske mase i dekorativni kamen, pogledajte savjete o izolaciji kupaonice

U rubrici Reta „5 korisnik savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Zašto je hidroizolacija kupaonice važna?“.

Pri izgradnji nove ili renovaciji stare kupaonice, najveću pažnju poklanjamo onom estetskom i vidljivom dijelu kao što su pločice, namještaj ili tuš kabina. Pri tome zaboravljamo na važnost skrivenih komponenti koje nam ne služe u svakodnevnoj upotrebi, npr instalacije i hidroizolacija. Kao što je važno da su sve cijevi ispravno i kvalitetno ugrađene kako kasnije ne bi došlo do pucanja, isto tako je važno pravilno zaštititi svoju kupaonicu od vode i vlage kojima je svakodnevno izložena.

Posjetite naš Reta salon i naše stručno osoblje će vam dati savjete za sva vaša pitanja vezana uz hidroizolaciju. Dok ste u salonu možete pogledati i veliki izbor kvalitetnih keramičkih pločica i kupaonske opreme u kojem ćete sigurno pronaći nešto po svojem ukusu.

 • U katalogu za listopad potražite i popuste na hidoizolacijske mase, samonivelirajuće mase, dekorativni kamen, riječni oblutak, potopne pumpe, gumene čizme, kabanice i kišna odijela, mineralnu vunu, fasadni stiropor, parne brane zidne pločice i sredstva za impregnaciju drva.

  Više o važnosti hidroizolacije možete pročitati u novom Reta katalogu za listopad ili klikom na ovaj LINK. PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak