KAportal U lipnju u Reti: Ostanite u toku s akcijama i popustima, pogledajte kako izabrati odgovarajući krov! | Karlovački informativni web portal

U lipnju u Reti: Ostanite u toku s akcijama i popustima, pogledajte kako izabrati odgovarajući krov!

U rubrici Reta „5 korisnik savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Kako izabrati odgovarajući krov?“.

Krov je vrlo važan dio vašeg doma, on štiti od padalina i vjetra te ostalih vremenskih utjecaja. Iznimno je važno odabrati idealan tip krova za vašu kuću, u ovom broju vam donosimo članak koji će vam možda malo olakšati izbor.

U Reta asortimanu možete pronaći velik izbor pokrova za krov, od raznih vrsta i tipova crijepa do šindre. Za vas smo u lipnju pripremili poseban popust na crijep Tondach natur i Tondach engoba.

 • Uz popuste na crijep u katalogu potražite i popuste na farmer pletivo, ručne električne alate, wc, umivaonike, kade, tuš kade i tuš kabine.

  Više o izboru odgovarajućeg krova možete pročitati u novom Reta katalogu za lipanj ili klikom na ovaj LINK. PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak