KAportal U kolovozu u RETI - popusti na boje za zidove i opremu za bojanje, potražite i savjet koju boju izabrati | Karlovački informativni web portal

U kolovozu u RETI – popusti na boje za zidove i opremu za bojanje, potražite i savjet koju boju izabrati

U rubrici Reta „5 korisnik savjeta“ u ovom broju donosimo vam temu „Koju boju izabrati za zidove?“.

Boje imaju najveći utjecaj na izgled i atmosferu u svakom domu, čime su automatski najteža stvar za izabrati prilikom uređenja. Boje su te koje čine prostor hladnijim ili toplijim, većim ili manjim, mogu stvoriti misterij ili romantiku, utječu na vaše raspoloženje. Stoga se postavlja pitanje: kako odabrati između toliko boja i nijansi?

Uz popuste na boje za zidove u katalogu potražite i popuste na valjke za bojanje, zaštitnu foliju, sredstva protiv gljivica i plijesni, valovitog kartona, sintetičkog i univerzalnog razređivača, zaštitnih cipela, zaštitnih rukavica, zaštitnih hlača, te daske i školjke za WC.

 • Više o izboru prave boje za vaše zidove možete pročitati u novom Reta katalogu za kolovoz ili klikom na ovaj LINK.

  PDF Reta katalog možete skinuti OVDJE ili ga prelistati ONLINE.

  Ostanite u toku s najnovijim akcijama i popustima putem naše Facebook stranice Reta d.o.o.

  KONTAKT:
  Zagrebačka 37, 47000 Karlovac, Hrvatska

  Maloprodaja:
  Telefon: 047/638-220
  E-mail: maloprodaja@reta.hr
  Keramika i sanitarija:
  Telefon: 047/642-241
  E-mail: keramika@reta.hr keramika@reta.hr

  www.reta.hr

  PRATITE NAS I NA FACEBOOKU…

  RADNO VRIJEME:
  Ponedjeljak – petak: 07 – 18 h
  Subota: 08 – 13 h

  Tvrtka Reta d.o.o. preko dvadeset godina i bavi se proizvodnjom i distribucijom žičanih proizvoda, aluminijskog i građevinskog okova za prozore i vrata, te prodajom kompletnog asortimana građevinskog materijala, keramičkih pločica i kupaonske opreme, ogradnih sustava, vrtnog asortimana, stolarije i željezarije.

  Individualan pristup, širina asortimana, dugogodišnje iskustvo te pristupačne cijene, jamstvo su da ćemo ispuniti očekivanja svakog klijenta. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu. Od našeg prodajnog osoblja uvijek možete dobiti kvalitetnu informaciju ili savjet, preporuku oko izvođača radova te besplatnu dostavu koja će vam zasigurno olakšati kupnju.

  Sponzorirani članak