KAportal U Knjižnici za mlade večeras u 19 sati predstavljanje romana Tajane Obradović "Akustika tišine", bit će i poklona za posjetitelje | Karlovački informativni web portal

U Knjižnici za mlade večeras u 19 sati predstavljanje romana Tajane Obradović “Akustika tišine”, bit će i poklona za posjetitelje

U Knjižnici za mlade večeras u 19 sati održat će se književna večer s Tajanom Obradović koja će predstaviti svoj treći roman “Akustika tišine”. Riječ je o romanu čija radnja obuhvaća četiri generacije jedne zagrebačke obitelji, nekoliko društvenih sistema i promjene Zagreb kroz sve te periode.

Tajana Obradović uspješna je bivša atletičarka, dugogodišnja novinarka, kolumnistica, urednica i spisateljica. Ovom prigodom posjetiteljima će i pokloniti nekoliko knjiga što je razlog više da večer provedete uz ovo zanimljivo književno druženje.

Književna večer s Tajanom Obradović dio je obilježavanja Mjeseca hrvatske knjige, kulturne manifestacije koja više od dva desetljeća uspješno promiče knjigu i čitanje kao društvenu vrijednost. U njoj sudjeluju knjižnice, čitatelji, književnici, nakladnici, kulturni djelatnici, odnosno svi oni koji žele biti dio ovako jednog bitnog kulturnog događaja.

  • KAportal.hr

     

  • Odgovori