KAportal U Kampu Slapić pripremaju se za novu sezonu - uz niz postojećih kvalitetnih sadržaja ovog ljeta u ponudi i bazen | Karlovački informativni web portal

U Kampu Slapić pripremaju se za novu sezonu – uz niz postojećih kvalitetnih sadržaja ovog ljeta u ponudi i bazen

Dok mnogi čekaju proljeće i sad tek rade planove za nove poduhvate, vrijedni članovi obitelji Mataković, Ivan i Drago, vlasnici Kampa „Slapić“ u Mrežničkom Brigu, u novu godinu ušli su s novim poslovnim idejama, a njihova realizacija već je vidljiva i na terenu. Nije im nimalo smetala zima, nego baš naprotiv iskoristili su svaki lijepi protekli dan kako bi sezonu dočekali spremi.

– Iako možda nekome zvuči malo nelogično, jer nalazimo se na prekrasnoj rijeci Mrežnici, ali puno gostuju nas je pitalo za bazen i zašto ga nemamo. Kako mi oduvijek slušamo i pratimo potrebe i želje naših posjetitelja, odlučili smo krenuti u njegovu izgradnju – kaže Drago Mataković.

Osnovni radovi na iskopu i pripremi podloge za bazen popriličnih dimenzija već su napravljeni pa će ovo biti nova ponuda Kampa Slapić u ovogodišnjoj sezoni, naravno uz sve smještajne, restoranske, sportske i zabavne sadržaje koje već imaju u ponudi, a koji su dobro poznati tisućama posjetitelja i turista iz svih europskih zemalja koje se svake godine dolaze u Kamp Slapić i uživaju u ljetnom odmoru na obalama Mrežnice.

  • KAportal.hr

  • Odgovori